Over ons

Samen op weg naar jouw rijbewijs

Verkeersschool Onderweg is een jonge onderneming die kwaliteit, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn gespecialiseerd in rijopleidingen voor het rijbewijs B en het verzorgen van de theoriecursus voor auto en motor.Leren autorijden is voor iedereen een andere ervaring. Daarom passen wij ons lesplan per persoon aan waardoor iedereen een individueel lesplan krijgt. Dit kunnen wij doen, omdat wij naast de reguliere rijopleiding ook de RIS opleiding aanbieden. Tevens is de instructeur van Verkeersschool Onderweg een gediplomeerde Faalangst instructeur. De vorderingen die je maakt tijdens de autorijlessen brengen we overzichtelijk voor je in beeld. Hiervoor gebruiken we een zorgvuldig samengestelde instructiekaart, waarop alle les onderdelen staan.

Verzekering

De rijlesauto is goed verzekerd met een uitgebreide rijschoolpolis zodat de cursist en instructeur met een veilig gevoel en zekerheid aan het verkeer kunnen deelnemen. Verzekeringen: Allrisk verzekering, WA letselschade, Schadeverzekering inzittenden, Ongevallen inzittenden, Overlijden of Invaliditeit verzekering.

Rijden in de Volkswagen golf 7

Bij verkeersschool Onderweg volg je de rijopleiding in een Volkswagen golf 7! De auto is bij uitstek geschikt als lesauto! Het zicht rondom is prima en de auto is lekker compact.

De Volkswagen golf combineert hedendaagse stijl met geavanceerde technologieën. Zo is er bijvoorbeeld de Volkswagen met de bekroonde 1.0-liter EcoBoost benzinemotor die vermogen combineert met een buitengewone brandstofefficiëntie.

Volkswagen
© Copyright - Website made by Hexelnet